Fysiotherapie Zuidland: Wij verhelpen uw pijnklacht

Op zoek naar een ervaren fysiotherapeut in Zuidland die u kan helpen met het volledig verhelpen of verminderen van uw pijnklacht? Dan helpt Edwin Spanjersberg en zijn team u graag. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en 6 specialisaties hebben we al veel mensen uit Zuidland, Simonshaven, Hekelingen en Spijkenisse van hun pijnklachten geholpen. U kunt onze praktijk in Spijkenisse op nog geen 10 minuten rijden van Zuidland vinden.

Fysiotherapie in zuidland
Fysiotherapiepraktijk in zuidland

Fysiotherapie Zuidland: 6 specialisaties om u pijnvrij te maken

Als fysio in Zuidland hebben we 6 specialisaties om uw pijnklachten te verminderen of om u volledig pijnvrij te maken, zodat u weer normaal kunt lopen, zitten en liggen.

Wij kunnen u helpen met fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, dry needling en revalideren.

Fysio ES: De werkwijze van uw fysio in Zuidland

U kiest niet dagelijks een fysio uit en daarom begrijpen we dat u voor een moeilijke keuze staat. Daarom vinden we het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen tijdens een intakegesprek. 

Kunnen we na het intakegesprek concluderen dat we u kunnen afhelpen van uw pijnklachten? Dan nodigen we u graag uit voor een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak gaan we gericht zoeken waar de pijnklachten vandaan komen en bepalen we ook met welke behandelmethode we u het beste kunnen helpen. Vaak hoort u dit al tijdens deze afspraak.

 

Hoe lang gaat mijn behandelmethode duren? 

Daar kunnen we niet direct een duidelijk antwoord op geven omdat dit per persoon en per pijnklacht varieert. U wordt wel actief betrokken bij het herstelproces. Dit doen we door u oefeningen te geven die het herstelproces kunnen versnellen. Deze oefeningen kunt u thuis of in de sportschool uitvoeren. 

Graag vertellen we u nog meer over onze werkwijze. U weet dan precies hoe we te werk gaan en hoe we u kunnen helpen. 

 

#1 Intakegesprek

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk en daarom nodigen we u altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek in onze praktijk. Tijdens dit gesprek leren we u beter kennen en willen we graag de oorzaak van uw pijnklacht achterhalen. 

Als u niet bent doorverwezen door een arts voeren we meestal een korte screening uit. Wij kijken dan of we u kunnen helpen met fysiotherapie of een andere behandelingsmethode.

#2 In gesprek over uw pijnklacht(en)

Zijn we een goede match? Dan is het inzoomen op uw pijnklachten onze vervolgstap. Wij gaan kijken bij welke bewegingen u wel en geen pijn ervaart. Ook zoomen we dieper in op uw persoonlijk leven omdat stress, vermoeidheid en uw fysieke gesteldheid pijnklachten kunnen verergeren. 

Wij vinden het ook belangrijk om samen in gesprek te gaan over uw algemene gezondheid. Daarna kunnen we conclusies trekken en starten we met het lichamelijke onderzoek.

 

#3 Het lichamelijk onderzoek

Tijdens het lichamelijk onderzoek stellen we vast waar uw pijnklachten vandaan komen en welke behandelingsmethode daar het beste bij past. Wij kijken, voelen en testen om uw pijnklachten duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen we beginnen met de behandelingsmethode. 

 

#4 De behandeltherapie 

De behandelingen zorgen ervoor dat u met minder of zonder pijnklachten weer kan lopen, zitten en liggen. 

Overtuigd van onze expertise? Neem dan gerust contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. 

U kunt ons bellen naar 0181 551 789, Whatsappen naar 31 (0)6 508 491 74 of contact opnemen door ons te mailen naar edwin@fysio-es.nl.

Tarieven van Fysio ES: Dé fysiotherapeut van Zuidland en omgeving

Wist u dat de kosten van Fysiotherapie vaak worden vergoed als u aanvullend bent verzekerd?

Weet u niet zeker of u aanvullend bent verzekerd? Neem dan contact op met uw zorgverzekeringsmaatschappij.

Wij hanteren de volgende tarieven voor onze behandelingen en afspraken:

 • Een fysiotherapie behandeling kost € 39; 
 • een fysiotherapie behandeling aan huis kost € 52.
 • Een manuele therapie behandeling kost € 50;
 • een manuele therapie behandeling aan huis kost € 58.
 • Een oriënterend gesprek/ screening kost € 14.
 • Een onderzoek en intakegesprek na de screening kost € 32.
 • Toeslag voor een behandeling aan huis € 13;
 • eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek € 50.

Waarom Fysio ES voor fysiotherapie in Zuidland?

Als uw fysiotherapeut in Zuidland vinden we een gerichte, persoonlijke en snelle aanpak belangrijk. Daarom hebben we geen wachtlijst en  houden we altijd rekening met nieuwe aanmeldingen bij onze fysiotherapiepraktijk.

Heeft u door de weeks of overdag geen tijd? Dan kunnen we ook in overleg ‘s avonds of in het weekend behandelen. Ideaal toch?

Fysio zuidland
Fysio in zuidland

De voordelen van fysiotherapie in Zuidland bij Fysio ES

Bent u nog nooit naar een fysio geweest? Dan begrijpen we goed dat het lastig kan zijn om een praktijk bij u in de buurt te kiezen. Daarom hebben we onze voordelen overzichtelijk voor u gemaakt zodat u goed kan zien van de voordelen van onze praktijk zijn.   

Dit zijn de zes voordelen van Fysio ES:

 • geen wachtlijst;
 • in overleg kunnen we u in het weekend of s’avonds behandelen;
 • verschillende behandelingsmethoden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen;
 • persoonlijke aanpak;
 • de mogelijkheid om thuis te worden behandeld;
 • meer dan 20 jaar ervaring.

Overtuigd dat we u pijnvrij kunnen maken?

Bent u overtuigd dat we u pijnvrij kunnen maken en wilt u graag geholpen worden door een ervaren fysio in Zuidland? Neem dan gerust contact met ons op.

FAQ - Fysio ES

 • Heb ik een verwijsbrief van mijn huisarts nodig?

  U heeft geen verwijsbrief nodig van een huisarts als u bij onze praktijk behandeld wilt worden. Heeft u wel een verwijsbrief? Dan is het wel verstandig om die mee te nemen.

 • Heeft Fysio ES een contract met mijn zorgverzekeraar?

  Ja, wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Wel vragen wij u om goed te kijken naar hoeveel behandelingen u vergoed krijgt vanuit uw zorgverzekeringsmaatschappij. U kunt dit terug vinden in de polisvoorwaarden. Ook wij kunnen dit voor u achterhalen tijdens een intake.

 • Hoe lang duurt een behandeling bij fysio ES?

  Een behandeling duurt 25 minuten.

 • Hoeveel kost een fysio behandeling?

  Als u aanvullend bent verzekerd, heeft u vaak fysiotherapie behandelingen in uw pakket. De rekening wordt dan direct naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

  Bent u niet aanvullend verzekerd of zijn het aantal behandelingen die u jaarlijks in uw pakket heeft op? Dan moet u de rekening zelf betalen. De rekening wordt dan via ons zelf naar u toegestuurd.

  Wilt u graag weten hoeveel onze behandelingen kosten? Bekijk dan gerust onze tarievenpagina.

 • Wat moet ik meenemen naar de eerste behandeling?

  Wij verzoeken u om 1 of 2 handdoeken mee te nemen voor op de behandelbank.
  Wij vragen u ook om een id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen. Heeft u een verwijsbrief? Neem deze dan ook mee. Onze eerste afspraak bestaat uit een intake en een onderzoek naar uw klacht(en). Zo mogelijk starten wij ook al een behandeling.

 • Is het mogelijk om thuis behandeld te worden?

  Als het niet mogelijk is om bij onze praktijk in Spijkenisse langs te komen, kunnen we u uiteraard ook thuis behandelen. Dit komt veelal voor nadat u door bijvoorbeeld een operatie nog niet in staat bent om zelf naar de praktijk te komen. Ook dan helpen onze ervaren fysiotherapeuten u graag thuis

 • Zijn jullie ook in de avond en in het weekend beschikbaar?

  Onze openingstijden zijn:

  Maandag 8:00 – 18:00
  Dinsdag 8:00 – 17:30
  Woensdag 8:00 – 20:00
  Donderdag 8:00 – 17:30
  Vrijdag 8:00 – 16:00
  Zaterdag op afspraak
  Zondag gesloten.

  Zoals u kunt zien is het mogelijk om s’ avonds en in het weekend behandeld te worden. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft na het lezen van onze FAQ