Sluit menu
06 50 84 91 74
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Icon Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse

Blog

Gratis tips om fit te blijven en inside weetjes van de fysio wereld

Stress…… Vriend of vijand?

We weten haast allemaal wel dat stress negatieve effecten kan hebben op ons lichaam en ons algehele welbevinden. Maar hoe erg is stress nu eigenlijk en wanneer is stress daadwerkelijk stress? De mensen die wij in de fysiotherapeutische praktijk zien zijn over het algemeen genomen veelal werkende mensen van een jaartje of 35-60, proberen op… Read more »

Lees verder

Lage rugpijn – We have got your back!

Dagelijks zien wij verscheidene mensen de praktijk binnenkomen met lage rugklachten. Velen van jullie zullen deze klachten herkennen. Maar wat is er nou eigenlijk aan de hand als je last van je onderrug hebt? In onze maatschappij zijn er veel mensen die kampen met lage rugklachten. Sterker nog, lage rugklachten staat bovenaan de lijst van… Read more »

Lees verder

Voorste kruisbandletsel…… Wat nu??

Revalideren na voorste kruisbandreconstructie. Wat houdt dit precies in?    Regelmatig komen er mensen de praktijk binnen met een gescheurde voorste kruisband. Nadat er een eventuele operatie plaatsvindt, waarbij er een reconstructie van de voorste kruisband wordt gedaan, gaat het revalidatieproces van start. Ben je benieuwd hoe het revalidatieproces na een reconstructie van de voorste… Read more »

Lees verder
Afspraak maken