Fysiotherapie Rhoon met meer dan 20 jaar ervaring en 6 specialismen

Bent u op zoek naar een fysio in Rhoon die u helpt met uw gezondheidsprobleem? Dan staat het team van Edwin Spanjersberg voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, medical taping, oedeemtherapie en revalidatie. Met meer dan 20 jaar ervaring en zes specialisaties hebben we al veel mensen in Rhoon, Spijkenisse, Poortugaal en Hoogvliet van hun pijnklachten afgeholpen. Op nog geen 10 minuten rijden van Rhoon kunt u onze praktijk vinden!

Van nekklachten tot een compleet revalidatieproces. Wij helpen u graag zodat u met minder of geen pijn weer kunt bewegen en functioneren.

 

Fysiotherapie Rhoon: 6 specialisaties om uw pijnklachten te verhelpen

Als fysio in Rhoon zijn we gespecialiseerd in manuele therapie, dry needling, fysiotherapie, oedeemtherapie en revalidaties. We begrijpen erg goed dat pijnklachten veel van uw energie opeisen. Wij leggen u graag uit hoe we aan de slag gaan om u van deze pijnklachten af te helpen.

Fysiotherapie Rhoon Edwin Spanjersberg
Edwin - Fysiotherapeut Rhoon

Fysio ES: De werkwijze van fysiotherapie Rhoon

Van een pijnlijke schouder tot klachten aan uw onderrug. Wij hebben al verschillende mensen in Rhoon en omgeving hiervan geholpen. Wist u dat we u ook kunnen helpen met revalideren?

Een fysio uitkiezen doet u niet dagelijks en daarom is het belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt. Daarom leren we u graag eerst kennen door middel van een intakegesprek. Als wij u kunnen helpen, plannen we een vervolgafspraak in. Bij deze afspraak gaan we dieper op uw pijnklachten in.

We voeren een lichamelijk onderzoek uit en kijken hoe we u het beste kunnen behandelen. Wanneer we dit weten, kunnen we de behandeling starten. Welke behandeling dat precies wordt, besluiten we ook tijdens deze afspraak.

Hoe lang gaat mijn fysio behandeling duren? Daar kunnen we u niet direct een antwoord op geven omdat de behandeltijd per pijnklacht en persoon verschillend is. Om het proces te versnellen, is het wel mogelijk dat we oefen- of trainingstherapie inzetten om u actiever aan uw herstel mee te laten werken.

Graag leggen we u meer uit over onze werkwijze.

#1 Eerst even kennis maken

Graag willen we kennis met u maken omdat wij het belangrijk vinden dat u een goed gevoel bij ons heeft. Tijdens de intake leren we u en de oorzaak van uw pijnklacht(en) beter kennen. Als u niet bent doorverwezen door een arts, doen we eerst een korte screening. Tijdens deze screening kijken we of we u kunnen helpen met één van onze zes behandelingsmethoden.

#2 Inzoomen op het gezondheidsprobleem

Als we een goede match zijn, kunnen we u helpen en zoomen we dieper in op uw pijnklachten. In zowel persoonlijke als in mechanische zin. Mechanische zin houdt in dat we gaan kijken waar en bij welke bewegingen u pijn ervaart.

Met persoonlijke zin bedoelen we de factoren die uw pijnklachten verminderen of verergeren. Voorbeelden hiervan zijn stress, vermoeidheid of uw fysieke gesteldheid. Maar ook uw gezondheid in het algemeen kan een rol spelen. Op basis van deze factoren trekken we conclusies en daarna starten we met het lichamelijk onderzoek.

#3 Het lichamelijke onderzoek

Tijdens het lichamelijk onderzoek, willen we vaststellen wat uw gezondheidsprobleem is, en hoe we dit het beste kunnen behandelen. Daarom voelen, meten en testen we om uw pijnklachten in kaart te brengen. Daarna kunnen we beginnen met uw behandeltherapie.

 

 

#4 De behandeltherapie

De behandeltherapie is er om te zorgen dat u pijnvrij door het leven kunt of dat u weer beter kunt lopen, zitten, liggen en bewegen in het algemeen.

Mogen wij u helpen met uw pijnklachten? Neem dan contact met ons op.

Tarieven van Fysio ES: Dé fysiotherapeut van Rhoon en omgeving

De kosten van Fysio ES worden vaak vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Wij hanteren de volgende tarieven voor onze behandelingen en afspraken:

 • een fysiotherapie behandeling kost €39;
 • een fysiotherapie behandeling aan huis kost €52.
 • een manuele therapie behandeling kost €50;
 • een manuele therapie behandeling aan huis kost €58.
 • Een oriënterend gesprek/ screening kost €14.

Een oriënterend gesprek wordt ook wel screening genoemd en is een kort gesprek om erachter te komen of fysiotherapie dé oplossing is voor uw fysieke probleem.

 • Onderzoek en intakegesprek na de screening €32.

Het intakegesprek is bedoeld om een diagnose te stellen. Dit doen we vaak via lichamelijk onderzoek. Op die manier kunnen we zo specifiek mogelijk zijn en kunnen we goed zien en voelen waar u pijn heeft. Zo kunnen we u pijnklacht nog beter en sneller verhelpen of uw pijn verminderen. Het pijnvrij of pijn verminderen doen we tijdens de fysiotherapie behandelingen in Rhoon of bij onze fysiotherapiepraktijk in Spijkenisse.

 • toeslag voor een behandeling aan huis € 13;
 • eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek € 50.

Fysio ES is de beste keuze als u op zoek bent naar een fysiotherapeut

Als uw fysio vinden we een snelle en persoonlijke gerichte aanpak belangrijk. Daarom heeft u geen wachtlijst omdat we u zo snel mogelijk willen helpen. Wij houden dus altijd rekening met nieuwe aanmeldingen. Wist u dat u in overleg ook s’ avonds en in het weekend terecht kunt voor fysiotherapie in Rhoon? Door onze unieke werkwijze kunnen we u snel van uw pijnklachten af helpen. Via een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u sneller kunt herstellen van uw pijnklachten.

behandelmethodes van fysio rhoon

De voordelen van fysiotherapie Rhoon bij Fysio E

Wij zetten de voordelen kort voor u onder elkaar. U kunt dan goed zien waarom wij u het beste kunnen helpen met uw pijnklachten. Dit zijn de zes voordelen van Fysio ES:

 • geen wachtlijst;
 • in overleg kunt u in het weekend of s’ avonds;
 • verschillende behandelingsmethode, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen;
 • persoonlijke aanpak;
 • meer dan 20 jaar ervaring.

 

Wij helpen u graag om van uw pijnklachten af te komen!

Wilt u graag geholpen worden door een ervaren fysio in Rhoon? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om van uw pijnklachten af te komen.

Wilt u geholpen worden door een ervaren fysio in Rhoon?

Wilt u geholpen worden door een ervaren fysio in Rhoon? Neem dan contact met ons op!

FAQ - Fysio ES

 • Heb ik een verwijsbrief van mijn huisarts nodig?

  U heeft geen verwijsbrief nodig van een huisarts als u bij onze praktijk behandeld wilt worden. Heeft u wel een verwijsbrief? Dan is het wel verstandig om die mee te nemen.

 • Heeft Fysio ES een contract met mijn zorgverzekeraar?

  Ja, wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Wel vragen wij u om goed te kijken naar hoeveel behandelingen u vergoed krijgt vanuit uw zorgverzekeringsmaatschappij. U kunt dit terug vinden in de polisvoorwaarden. Ook wij kunnen dit voor u achterhalen tijdens een intake.

 • Hoe lang duurt een behandeling bij fysio ES?

  Een behandeling duurt 25 minuten.

 • Hoeveel kost een fysio behandeling?

  Als u aanvullend bent verzekerd, heeft u vaak fysiotherapie behandelingen in uw pakket. De rekening wordt dan direct naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

  Bent u niet aanvullend verzekerd of zijn het aantal behandelingen die u jaarlijks in uw pakket heeft op? Dan moet u de rekening zelf betalen. De rekening wordt dan via ons zelf naar u toegestuurd.

  Wilt u graag weten hoeveel onze behandelingen kosten? Bekijk dan gerust onze tarievenpagina.

 • Wat moet ik meenemen naar de eerste behandeling?

  Wij verzoeken u om 1 of 2 handdoeken mee te nemen voor op de behandelbank.
  Wij vragen u ook om een id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen. Heeft u een verwijsbrief? Neem deze dan ook mee. Onze eerste afspraak bestaat uit een intake en een onderzoek naar uw klacht(en). Zo mogelijk starten wij ook al een behandeling.

 • Is het mogelijk om thuis behandeld te worden?

  Als het niet mogelijk is om bij onze praktijk in Spijkenisse langs te komen, kunnen we u uiteraard ook thuis behandelen. Dit komt veelal voor nadat u door bijvoorbeeld een operatie nog niet in staat bent om zelf naar de praktijk te komen. Ook dan helpen onze ervaren fysiotherapeuten u graag thuis.

 • Zijn jullie ook in de avond en in het weekend beschikbaar?

  Onze openingstijden zijn:

  Maandag 8:00 – 18:00
  Dinsdag 8:00 – 17:30
  Woensdag 8:00 – 20:00
  Donderdag 8:00 – 17:30
  Vrijdag 8:00 – 16:00
  Zaterdag op afspraak
  Zondag gesloten.

  Zoals u kunt zien is het mogelijk om s’ avonds en in het weekend behandeld te worden. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft na het lezen van onze FAQ.