Fysiotherapie Heenvliet: 20+ jaar ervaring & 6 specialismen

Zoekt u een ervaren fysio in Heenvliet die u kan helpen met het volledig verhelpen of verminderen van pijnklachten? Met meer dan 20 jaar ervaring en 6 specialismen hebben we al veel mensen uit Heenvliet, Spijkenisse, Geervliet en Hoogvliet met hun gezondheidsproblemen geholpen. Op nog geen 8 minuten rijden van Heenvliet kunt u onze fysiotherapiepraktijk in Spijkenisse vinden. 

Als uw fysio in Heenvliet, kunnen we u helpen met uiteenlopende pijnklachten in uw nek, schouder, elleboog, knie en heup. Ook kunnen we u helpen bij een compleet revalidatieproces. Wij begeleiden u graag zodat u met minder of geen pijn weer kunt sporten en werken.

Fysiotherapie in Heenvliet
Fysiotherapiepraktijk in Heenvliet

Fysiotherapie Heenvliet: 6 specialismen om u klachtenvrij te maken

Als fysio in Heenvliet hebben we verschillende specialismen om u klachtenvrij te maken. Wij kunnen u helpen met manuele therapie, oedeemtherapie, revalideren, dry needling, medical taping en uiteraard ook fysiotherapie.

Fysio ES: De werkwijze van uw fysio in Heenvliet

Het uitkiezen van een fysio doet u niet dagelijks en daarom is het belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Daarvoor nodigen we u graag uit voor een intakegesprek. 

Als uit het intakegesprek blijkt dat we u kunnen helpen, nodigen we u uit voor een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak gaan we achterhalen waar de pijnklacht vandaan komt en bepalen we hoe we u het beste kunnen helpen. U hoort dit meestal tijdens uw afspraak.   

Hoe lang gaat mijn behandelingsproces duren? 

Daar kunnen we u niet direct een antwoord op geven omdat elk persoon anders is en dus ook anders reageert op onze behandelingen. Om u actief mee te laten helpen aan uw herstel, geven we vaak gerichte oefeningen die u thuis of in de sportschool kunt uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat u weer pijnvrij kunt lopen, zitten en liggen.

#1 Kennismakingsgesprek

Voordat we u gaan behandelen, willen we graag eerst met elkaar kennis maken. Daarvoor nodigen we u graag uit in onze fysiotherapiepraktijk. Tijdens de intake leren we u en de mogelijke oorzaak van uw pijnklacht kennen. 

Bent u niet doorverwezen door een arts? Dan voeren we vaak een korte screening uit. Tijdens de screening kijken we of we u met één van onze zes specialismen kunnen behandelen.

#2 Inzoomen op uw pijnklacht

Vind u ons een goede match? Dan gaan we dieper inzoomen op uw pijnklacht. Wij gaan kijken bij welke bewegingen u pijn ervaart. Maar we zoomen ook dieper in op uw persoonlijke leven. 

Wist u dat stress, vermoeidheid en uw fysieke gesteldheid pijnklachten kunnen verergeren? Uw gezondheid in het algemeen is dus ook erg belangrijk. Op basis van de eerder genoemde factoren trekken we conclusies en kunnen we starten met het lichamelijk onderzoek.    

#3 Het lichamelijk onderzoek

Het lichamelijk onderzoek is belangrijk om vast te stellen waar uw pijnklacht vandaan komt en hoe we u het beste kunnen behandelen. Daarom kijken, voelen, testen en meten we om uw gezondheidsprobleem in kaart te brengen. Als dat allemaal duidelijk is, kunnen we beginnen met uw behandelingsmethode. 

#4 De behandeltherapie 

De behandeltherapie is er om te zorgen dat u met minder of zonder pijnklachten weer kan bewegen. Wilt u graag geholpen worden door een ervaren fysio in Heenvliet? Neem dan contact met ons op. 

U kunt bellen naar 0181 551 789, Whatsappen naar 31 (0)6 508 491 74 of contact opnemen door te mailen naar edwin@fysio-es.nl.

Tarieven van Fysio ES: Dé fysiotherapeut van Heenvliet en omgeving

Wist u dat de kosten van fysiotherapie vaak worden vergoed als u aanvullend bent verzekerd? Als u dat niet bent, wordt het niet vergoed. Weet u niet zeker of u aanvullend bent verzekerd? Neem dan contact op met uw zorgverzekeringsmaatschappij. 

Wij hanteren de volgende tarieven voor onze behandelingen en afspraken: 

 • Een fysiotherapie behandeling kost € 39; 
 • een fysiotherapie behandeling aan huis kost € 52.

 

 • Een manuele therapie behandeling kost € 50;
 • een manuele therapie behandeling aan huis kost € 58.

 

 • Een oriënterend gesprek/ screening kost € 14.
 • Een onderzoek en intakegesprek na de screening kost € 32.

 

 • Toeslag voor een behandeling aan huis € 13;
 • eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek € 50.
Fysiotherapiepraktijk Heenvliet

Tarieven van Fysio ES: Fysiotherapie Heenvliet en omgeving

Wist u dat de kosten van fysiotherapie vaak worden vergoed als u aanvullend bent verzekerd? Als u dat niet bent, wordt het niet vergoed. Weet u niet zeker of u aanvullend bent verzekerd? Neem dan contact op met uw zorgverzekeringsmaatschappij. 

 

Wij hanteren de volgende tarieven voor onze behandelingen en afspraken: 

 • Een fysiotherapie behandeling kost € 39; 
 • een fysiotherapie behandeling aan huis kost € 52.
 • Een manuele therapie behandeling kost € 50;
 • een manuele therapie behandeling aan huis kost € 58.

 

 • Een oriënterend gesprek/ screening kost € 14.
 • Een onderzoek en intakegesprek na de screening kost € 32.

 

 • Toeslag voor een behandeling aan huis € 13;
 • eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek € 50.
Fysio Heenvliet

De voordelen van fysiotherapie Heenvliet bij Fysio ES

Als u nog nooit of zelden bij een fysio bent geweest dan begrijpen we goed dat het lastig kan zijn om een praktijk te kiezen. Daarom hebben we de voordelen van onze praktijk overzichtelijk voor u onder elkaar gezet.

Dit zijn de zes voordelen van Fysio ES:

  • geen wachtlijst;
  • in overleg in het weekend of s’avonds;
  • verschillende behandelingsmethoden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen;
  • persoonlijke aanpak;
  • de mogelijkheid om thuis te worden behandeld;
  • meer dan 20 jaar ervaring.

Wilt u geholpen worden door een ervaren fysio?

Bent u overtuigd van onze aanpak en wilt u graag geholpen worden door een ervaren fysio in Heenvliet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u zich weer pijnvrij kunt bewegen.

FAQ - Fysio ES

 • Heb ik een verwijsbrief van mijn huisarts nodig?

  U heeft geen verwijsbrief nodig van een huisarts als u bij onze praktijk behandeld wilt worden. Heeft u wel een verwijsbrief? Dan is het wel verstandig om die mee te nemen.

 • Heeft Fysio ES een contract met mijn zorgverzekeraar?

  Ja, wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Wel vragen wij u om goed te kijken naar hoeveel behandelingen u vergoed krijgt vanuit uw zorgverzekeringsmaatschappij. U kunt dit terug vinden in de polisvoorwaarden. Ook wij kunnen dit voor u achterhalen tijdens een intake.

 • Hoe lang duurt een behandeling bij fysio ES?

  Een behandeling duurt 25 minuten.

 • Hoeveel kost een fysio behandeling?

  Als u aanvullend bent verzekerd, heeft u vaak fysiotherapie behandelingen in uw pakket. De rekening wordt dan direct naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

  Bent u niet aanvullend verzekerd of zijn het aantal behandelingen die u jaarlijks in uw pakket heeft op? Dan moet u de rekening zelf betalen. De rekening wordt dan via ons zelf naar u toegestuurd.

  Wilt u graag weten hoeveel onze behandelingen kosten? Bekijk dan gerust onze tarievenpagina.

 • Wat moet ik meenemen naar de eerste behandeling?

  Wij verzoeken u om 1 of 2 handdoeken mee te nemen voor op de behandelbank.
  Wij vragen u ook om een id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen. Heeft u een verwijsbrief? Neem deze dan ook mee. Onze eerste afspraak bestaat uit een intake en een onderzoek naar uw klacht(en). Zo mogelijk starten wij ook al een behandeling.

 • Is het mogelijk om thuis behandeld te worden?

  Als het niet mogelijk is om bij onze praktijk in Spijkenisse langs te komen, kunnen we u uiteraard ook thuis behandelen. Dit komt veelal voor nadat u door bijvoorbeeld een operatie nog niet in staat bent om zelf naar de praktijk te komen. Ook dan helpen onze ervaren fysiotherapeuten u graag thuis.

 • Zijn jullie ook in de avond en in het weekend beschikbaar?

  Onze openingstijden zijn:

  Maandag 8:00 – 18:00
  Dinsdag 8:00 – 17:30
  Woensdag 8:00 – 20:00
  Donderdag 8:00 – 17:30
  Vrijdag 8:00 – 16:00
  Zaterdag op afspraak
  Zondag gesloten.

  Zoals u kunt zien is het mogelijk om s’ avonds en in het weekend behandeld te worden. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft na het lezen van onze FAQ.