Sluit menu
06 50 84 91 74
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Icon Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse

Over Edwin

Bij een persoonlijke aanpak hoort ook mijn persoonlijke verhaal

Mijn naam is Edwin Spanjersberg, in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en mijzelf later verder geschoold als Master manuele therapie.

Vanaf mijn afstuderen heb ik zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van problematiek vanuit de wervelkolom. Ook heb ik veel na- en bijscholing gedaan op het gebied van schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij bekwaamd in Revalidatie, Dry Needling en Medical Taping.

Vanuit mijn eigen sportieve verleden ben ik ook zeer geïnteresseerd in het begeleiden van geblesseerde sporters om hen te helpen terug te keren op het sportveld op het gewenste niveau. Zo ben ik ook betrokken bij verscheidene voetbalverenigingen in de regio.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

BIG-registratie: 99050281404
AGB: 04106071
Praktijk-AGB: 04059707

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke waarderingssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.

Wie kunnen wij helpen?

Wanneer bewegen moeilijk voor u wordt, bijvoorbeeld door pijn, staan wij voor u klaar. Uw wensen gecombineerd met onze kennis en ervaring.
Aan de hand van een vraaggesprek en diagnostiek stellen we samen een behandelplan op, toegesneden op uw situatie. Maatwerk dus.

Mochten wij niets voor u kunnen betekenen dan zullen wij u dit ook snel en eerlijk zeggen.
Voor zo ver in onze mogelijkheden ligt zullen wij u dan op weg helpen naar een andere hulpverlener.

Fysiotherapie Edwin Spanjersberg is er voor mensen met lichamelijke klachten. Dit kan liggen aan het feit dat u moeite heeft met bewegen door angst, een sportblessure, u meer moet bewegen, ongeval of ziekte, veroudering of simpelweg omdat u een pijnlijke beweging gemaakt heeft.

Zo zijn er mogelijk nog talloze oorzaken te benoemen, maar voor iedereen, van jong tot oud, staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk weer op weg te helpen.

Marit Termeulen

Even voorstellen!

Ik ben Marit Termeulen en sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut.

In Brielle en Spijkenisse heb ik 20 jaar ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied en sinds mei 2021 ben ik met veel enthousiasme bij Edwin begonnen. Vrolijk, eerlijk, direct, maar vooral betrokken en zorgzaam. Dit mag je dan ook van mij verwachten bij elke behandeling. Een persoonlijke aanpak is wat ik zo enorm leuk vind aan mijn beroep. Elk mens is uniek, dus daar pas ik een behandeling dan ook op aan.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om aan (kracht)training te doen in de sportschool en ik probeer mezelf daarin steeds wat verder te verdiepen. Fotografie is voor mij de manier om de dingen eens vanuit een andere hoek te bekijken en vast te leggen.

Als fysiotherapeut heb ik een aantal specialismes en daarvan is Dry Needling er één. De brede toepasbaarheid en effectiviteit hiervan zie ik als een mooie aanvulling binnen de fysiotherapie om spiergerelateerde klachten te kunnen verminderen. Bij Dry Needling prik je bepaalde triggerpoints, of zogenoemde spierknopen, aan met een zeer dun acupunctuurnaaldje met als doel de spier meer te laten ontspannen. Hierdoor vergroot de mobiliteit van een gewricht en vermindert de pijn.

Daarnaast pas ik ook regelmatig medical taping/lymfetaping en diverse aspecten uit de mindfulness toe. Mindfulness is effectief bij klachten naar aanleiding van bijvoorbeeld stress. 
Lymfedrainage, volgens methode Vodder, behoort ook tot een van mijn specialismes.

BIG-registratie: 79055630504
AGB: 04107800

Joran Wolters

Mijn naam is Joran Wolters, in 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik beschouw mijzelf als erg sociaal en betrokken, dit zal ik dan ook zeker meenemen in mijn behandelingen. Daarnaast kun je van mij een algehele aanpak verwachten waarbij ik kijk naar verschillende aspecten van de leefstijl, denk aan slaap, voeding en uiteraard beweging.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en sinds kort ook op de voetbalvelden bij Hermes DVS, waar ik speel in een vriendenteam.
Daarnaast ga ik graag met vrienden naar verschillende leuke feestjes en festivals.

Ik kijk er erg naar uit om u te helpen!

Een kijkje in de praktijk

Kennismaken is de eerste stap naar het verhelpen van uw klachten.

Afspraak maken